Clubrecords

Op deze pagina vind je alle clubrecords, samengesteld op basis van de resultaten die de VAL ons ter beschikking heeft gesteld, en dit vanaf 1 april 2011. Zijn de prestaties niet correct, of werden prestaties over het hoofd gezien, stuur gerust een mailtje naar geel.ac@gmail.com. Om de administratie rond de clubrecords eenvoudig te houden, vragen we je om een mailtje te sturen naar geel.ac@gmail.com als je een clubrecord hebt verbroken.

Om in aanmerking te komen voor een clubrecords moeten je prestaties voldoen aan volgende voorwaarden:

• Prestatie geleverd op een officiĆ«le wedstrijd van de VAL
  • Prestatie geleverd op een officiĆ«le wedstrijd van een andere atletiekbond in binnen- of buitenland. Het bewijs van de prestatie dient zelf door de atleet te worden aangeleverd.

Vrouwen outdoor

Vrouwen indoor