Lid worden?

Atletiek is een prachtige sport die openstaat voor jongens en meisjes van 6 tot 99 jaar. Je kan op elke leeftijd instappen en atletiek beoefenen op gelijk welk niveau, zolang je maar geboren bent in 2015 of vroeger. Bovendien bestaat onze sport uit verschillende disciplines van spurten tot snelwandelen, van verspringen tot speerwerpen, van hordeloop tot polsstokspringen. Weinig sporten met zoveel keuze!

Ondanks het feit dat het atletiekseizoen steeds start op 1 november, kan je op elk moment van het jaar instappen. We bieden atleten de kans om vrijblijvend enkele keren mee te trainen, alvorens ze lid worden. Gedurende de maand september kan dit gans de maand op woensdag en/of vrijdag, vanaf oktober vraagt men dit eerst aan via geel.jac@gmail.com 

De trainers zullen je verder toelichten hoe je lid kan worden.

Sinds kort heeft de Geelse Atletiekclub haar werking opgesplitst in een werking "atletiek" en een werking "jogging/recreanten". De doelstelling hiervan is om elk lid zo optimaal mogelijk te begeleiden. Tot 18 jaar wordt elk lid automatisch ingedeeld bij de atletiekwerking. Zij worden ingeschreven bij de VAL (Vlaamse Atletiek Liga) en kunnen aldus recreatief sporten of deelnemen aan alle wedstrijden (meetings, veldlopen,...) die de clubs van de VAL organiseren. Alle leden krijgen ook jaarlijks een VAL nummer die ze verplicht dienen te gebruiken bij de wedstrijden.

Vanaf 18 jaar kan een lid de keuze maken tussen de atletiekwerking of de werking van recreanten en joggers. Deze leden krijgen geen borstnummer maar een lidkaart van de sportafederatie. Bijkomend voordeel voor deze leden is dat zij een gedeelte van hun lidgeld kunnen terugverdienen. Meer uitleg hierover vind je op terugverdienen lidgeld.

De procedure om lid te worden en het overzicht van het lidgeld vind je hieronder. Heb je nog vragen, dan kan je die hier achterlaten.

Procedure jeugd & wedstrijdatleten:

- U vult het inschrijvingsformulier(onderaan deze pagina) in en bezorgt dit terug aan de club. (in te vullen door nieuwe leden)

- U betaalt het inschrijvingsgeld voor aanvang van het seizoen op rekening BE65 0680 8597 8096 van Geelse Atletiekclub VZW, Dopheide 1, 2440 Geel.
     OPGELET: vergeet niet de naam van de atleet in de mededeling te plaatsen!!

- U ontvangt uw VAL-nummer samen met het club-singlet die u dient te gebruiken indien u aan officiële wedstrijden van de VAL zou deelnemen

 

Procedure volwassen recreanten: 

-U vult het online inschrijvingsformulier in en betaalt het inschrijvingsgeld op rekening BE65 0680 8597 8096 van Geelse Atletiekclub VZW, Dopheide 1, 2440 Geel met vermelding van uw naam.
https://docs.google.com/forms/d/11DyA3-9dPK_wJDPtmW2fdCQHEWUFxYBU4gKQ-Da_l8wLidmaatschap Seizoen 2021-2022:

Eerste aansluitingsjaar : De leden die zich voor de eerste maal aansluiten ontvangen een singlet van de club.

  lidgeld 1e jaar lidgeld 1e jaar instap na 1 mei
Kangoeroe's (geboortejaar 2015) €110 €95
Jeugdatleten (tot 18 jaar) €110 €95
Wedstrijdatleten (vanaf 18 jaar) €110 €95
Recreanten en joggers (enkel vanaf 18 jaar) €70 €65

Vanaf tweede aansluitingsjaar : Leden die een singlet willen aanschaffen , kunnen deze aankopen voor een prijs van € 25,00

  Jaarlijks lidgeld
Jeugdatleten (tot 18 jaar) €85
Wedstrijdatleten (vanaf 18 jaar) €85
Recreanten en joggers (enkel vanaf 18 jaar) €45

Voor de jeugd- en wedstrijdatleten geldt: elk bijkomend lid van hetzelfde gezin krijgt 5€ korting.