Tibo Malumgré pakt goud en zilver op het PK indoor!

Het jaar is nog maar net begonnen, of we kunnen al een eerste kampioen proficiat wensen! Tibo Malumgré veroverde goud op de 400m tijdens het provinciaal kampioenschap indoor in Gent. Hij verbeterde niet alleen zijn persoonlijke besttijd en het clubrecord, met zijn tijd van 54"75 staat hij ook bovenaan op de VAL ranking. Maar goud was niet genoeg, want op de 60m kon Tibo ook nog een zilveren medaille wegkapen, ook weer met een nieuw PR en clubrecord opnieuw verbeterde hij zijn persoonlijke besttijd, 7"59.

Broer Ward was een beetje de pechvogel van de dag. Ondanks een verkoudheid strandde hij bij de scholieren telkens op de ondankbare 4e plek op zowel de 400m als de 60m. Maar zijn prestaties mochten er ook zijn, want hij verbeterde zijn 2x zijn PR en clubrecords.

De familie uitstap naar de indoorhal van Gent resulteerde dus in 2 medailles, 4 PR's, 4 clubrecords!!