Wafelverkoop 2018

Beste ouders en atleten,

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse wafelverkoop!!!!

We kunnen nog altijd centjes gebruiken voor de verdere afwerking van ons clubhuis.

We hebben vanillewafels en vanillewafels met chocolade, allebei in een doos van 700 gram. Deze zijn te verkopen aan 6 euro per doos.

Wij weten ook dat je van wafels verkopen best wel eens dorst zou kunnen krijgen en daar hebben we nu iets op gevonden! Want wie veel dozen wafels verkoopt belonen we met consumptiebonnen (elk ter waarde van 1.50 euro), waar je mee kan betalen in ons clubhuis.

- Bij verkoop van 10 tot 24 dozen wafels:  2 consumpties!
- Bij verkoop van 25 tot 49 dozen wafels: 5 consumpties!
- Bij verkoop van 50 dozen wafels of meer:  8 consumpties!

Hoe gaan we praktisch te werk?
Ieder lid krijgt deze brief mee, samen met  een apart blad waar de naam en adres van de kopers, het aantal verkochte dozen en het bedrag ingevuld kan worden. Zodat je nadien kan zien bij welke adres je welke dozen moet gaan afgeven. Ook krijgt hij/zij een bestelformulier mee, waar je het totaal aantal verkochte dozen en het totaal bedrag moet invullen. Je vind alle bestelformulieren hieronder in bijlage.
Dit laatste formulier  moet samen met het gepaste geld ten laatste op 23 mei 2018 binnengebracht worden, zodat de wafels op tijd kunnen besteld worden.
Je kan dan de wafels komen afhalen op 30 mei 2018 voor of tijdens de training.

Wij wensen jullie veel plezier bij het verkopen van de lekkere wafels!

Werkgroep Atletiek