Regelmatigeheidscriterium

De Geelse atletiekclub staat open voor zowel recreatieve leden als leden die aan wedstrijden deelnemen. Uiteraard willen we graag zo veel mogelijk van onze atleten aan de start krijgen bij atletiekmeetings en veldlopen. Daarom hebben we een regelmatigheidscriterium in het leven geroepen dat atleten motiveert om aan wedstrijden deel te nemen. Alle atleten die voldoen aan de voorwaarden van het regelmatigheidscriterium krijgen op het einde van het seizoen een prijs/aandenken. In tegenstelling tot de vorige jaren zal er geen volledig klassement meer bijgehouden worden, iedereen die voldoet aan de voorwaarden krijgt dezelfde prijs.

De voorwaarden zijn:

• Winter: Deelnemen aan minstens 5 wedstrijden (dit kunnen veldlopen zijn, indoorwedstrijden of een combinatie van beide).
  • Zomer:¬†Voor de jeugd (tem miniemen): Deelnemen aan minstens 4 verschillende meerkampen. Voor cadetten+: Deelnemen aan minstens 3 zomermeetings

Bijkomend gaan we vanaf dit seizoen per categorie een clubkampioen huldigen in het veldlopen en in de atletiek. De clubkampioen veldlopen is hij/zij die als eerste van onze club aankomt in zijn/haar categorie tijdens onze eigen veldloop op 28 januari. De clubkampioen in het atletiek voor is hij/zij die als eerste atleet van onze club is gerangschikt in zijn categorie tijdens onze eigen jeugdmeeting op 9 september. Voor cadetten en hoger werken we nog een regeling uit.