Wedstrijdkalender tot miniem

Hieronder vind je de kalender van de wedstrijden die onze club in overleg met onze trainers heeft samengesteld.

Voor de benjamins, pupillen en miniemen nemen we deel aan het Kempisch Jeugd Criterium. Dit is een reeks van 7 lokale wedstrijden georganiseerd door nabijgelegen clubs. Atleten die aan minimum 5 van de 7 wedstrijden deelnemen worden opgenomen in een eindklassement.

Op de evenementen die op de kalender in het geel staan zal er een optimale begeleiding voorzien worden door de club, met de nodige trainers en/of begeleiders. Ook de clubtent zal zoveel als mogelijk/noodzakelijk op deze wedstrijden aanwezig zijn, we rekenen echter op de hulp van de ouders om de tent ter plaatse te krijgen en terug mee te brengen. We adviseren om maximaal aan 10 wedstrijden deel te nemen, dit om overbelasting te voorkomen

Kan je op één van de meetings niet aanwezig zijn, raadpleeg dan www.atletiek.be voor alternatieven.

Datum Plaats
31/03/19 Tongerlo
22/04/19 Herentals
25/04/19 Arendonk
08/06/19 Herenthout
10/06/19 PK Meerkamp Duffel*
29/06/19 PK Disciplines Turnhout*
25/08/19 PK Estafette Herentals*
01/09/19 Turnhout
15/09/19 Geel
22/09/19 Westmalle

*vooraf inschrijven verplicht (mailen naar geel.jac@gmail.com)
**Bezoek de website van de organiserende club voor meer info en de starttijden. (zie ook geelseatletiekclub.be)
**Parcoursverkenning en opwarming kan in groep gebeuren voor de wedstrijden waar er trainers zijn opgelijst en start een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd.
**De andere wedstrijden kan je nog altijd meedoen, maar daar zal er geen ondersteuning zijn vanuit de club.
**Blijf op de hoogte van alle details en nieuwtjes ivm wedstrijden, alsook omtrent de maandag trainingen via de Whatsapp groep. Nog niet toegevoegd: stuur een bericht naar 0498581331