Wedstrijdkalender

Hieronder vind je de kalender van de wedstrijden die onze club in overleg met onze trainers heeft samengesteld.

Voor de benjamins, pupillen en miniemen volgen wij de Crosstrofee van de provincie Antwerpen. Enkel atleten die aangesloten zijn bij een Antwerpse club komen in aanmerking voor de crosstrofee. Voor dit criterium zijn er punten te verdienen op elke veldloop in de provincie Antwerpen. Er wordt achtereenvolgens gecrost in Bonheiden, Mol, Mechelen, Duffel, Arendonk, Boechout, Booischot, Lille, Hulshout, Mechelen (PK), Bornem, Herentals, Geel, Lier en Essen.

Men dient aan tenminste zes wedstrijden deel te nemen om in aanmerking te komen voor de crosstrofee. Wanneer men deelneemt aan meer dan zes wedstrijden komen de zes beste resultaten in aanmerking voor de rangschikking. De eerste tien atleten in de eindrangschikking, per categorie, en per geboortejaar, ontvangen een diploma en een T-shirt.
Naast de wedstrijden van de crosstrofee staan er nog de Vlaamse en Belgische kampioenschappen op het programma.

Op de evenementen die op de kalender in het geel staan zal er een optimale begeleiding voorzien worden door de club, met de nodige trainers en/of begeleiders. Ook de clubtent zal zoveel als mogelijk/noodzakelijk op deze wedstrijden aanwezig zijn, we rekenen echter op de hulp van de ouders om de tent ter plaatse te krijgen en terug mee te brengen. We adviseren om maximaal aan 10 wedstrijden deel te nemen, dit om overbelasting te voorkomen

Kan je op één van de meetings niet aanwezig zijn, raadpleeg dan www.atletiek.be voor alternatieven.

Datum Plaats Trainers
28/10/18

Bonheiden
www.bonh-ac.be

NVT
04/11/18 Mol – Cross Cup (CC)
Gudrun, Ferre, Luc, Giel
03/03/19 Tessenderlo
wp.looise-av.be
Karen, Rik

*Bezoek de website van de organiserende club voor meer info en de starttijden. (zie ook geelseatletiekclub.be)
*Parcoursverkenning en opwarming kan in groep gebeuren voor de wedstrijden waar er trainers zijn opgelijst en start een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd.
*De andere wedstrijden kan je nog altijd meedoen, maar daar zal er geen ondersteuning zijn vanuit de club.
*Blijf op de hoogte van alle details en nieuwtjes ivm wedstrijden, alsook omtrent de maandag trainingen via de Whatsapp groep. Nog niet toegevoegd: stuur een bericht naar 0498581331